Logo Background RSS

Fietsen op woensdagavond

 • Goesting in een aangenaam, semi-sportief fietstochtje van +- 40 km of 2 uur in de woensdagavondzon ?
  Voel je dan vanaf woensdag 30 maart telkens om 18.30 uur welkom op het Reningelstplein ( KP 96 fietsnetwerk). Fietsgezellen ‘De Smoutstutten’ begeleiden al 41 zomers lang de wekelijkse lussen doorheen het mooie fietslandschap van onze Vlaamse en Franse Westhoek.
  Een sportieve tweewieler en outfit is warm aanbevolen. We genieten van onze eigen paardenkracht ZONDER elektrische ondersteuning.
  Tijdens de rit dragen we zorg voor elkaar, met respect voor het verkeersreglement. Je fietst gratis mee maar op eigen verantwoordelijkheid. Fietsvriendelijke vakantiegangers en ‘niet- Rinnegelstnoars’ zijn eveneens welkom. Bij regen of hevige wind rijdt de rit helaas niet uit.
  Meer info krijg je van Smoutstutte-pionier Paul Hoornaert, Kriekstraat 16 Reningelst.
  057 335430 - 0478 246014 - hoornaert.paul@skynet.be.

Geef een reactie.