Logo Background RSS

Badmintonclub’ De Pluyme’ 30 jaar jong.

  • Covid 19 stak aardig wat stokken tussen de netten en raketten van ‘De Pluyme’. Maar op 2 juni was het weer feest geblazen bij  deze 30 jaar jonge badmintonclub uit Reningelst. Een originele petanque-wedstrijd op de zeven banen van vzw ‘Clubhuis 3hoek’ opende het verjaardagsfeest.  Het winnende duo Thierry Maertens - Flore Lefebvre, alias  ‘Pet & Anke’ (lees petanque) werd gelauwerd door de Poperingse burgemeester Christof Dejaegher en sportschepen Klaas Verbeke. Toon Poelmans, sportieve nestor van De Pluyme, werd met Heuvellandse wijn gezegend voor zijn  30 jaar lidmaatschap maar voelt zich nog steeds 4 x 20 lentes jong. Clubstichter Paul Hoornaert werd besprenkeld met Poperings geestrijk nat. Seizoen 31 gaat op 7 september van start. Alle clubinfo: hoornaert.paul@skynet.be.

    Centraal op de foto pronken de kersverse clubkampioenen Thierry en Flore, geruggensteund door voorzitter Hans Deback, burgemeester, sportschepen, sportfunctionaris, clubleden, scheidsrechters en beheerders van vzw 3hoek.( HoPa - foto HoPa)

Geef een reactie.