Logo Background RSS

Annulatie Sint-Maartensfeest

  • Elke jaar organiseren het Feestcomité en de Gezinsbond in ons dorp op 10 november het feest van Sint-Maarten.   Dit jaar konden we de sint-maartensstoet en de bijeenkomst met een grote groep bij OC Rookop niet laten doorgaan.
    Alles was in samenspraak met Stad Poperinge tot in de puntjes geregeld om de komst van de Sint op een andere, coronaveilige manier in te richten. De kinderen zouden in 5 leeftijdsgroepen verdeeld worden en samenkomen op 5 verschillende locaties. Sint en Piet zouden met de koets rondtrekken van de ene naar de andere locatie.
    Maar helaas, ook dit kan nu niet meer…
    De snoepzakjes (dit jaar voorverpakte chocoladefiguren) kunnen we enkel maar verdelen via de plaatselijke school. Op 16 november zullen alle kinderen van de Zonnewijzer (en eventueel broers of zusjes die nog niet naar school gaan) hun zakje met chocolade meekrijgen op school.
    Helaas mogen we zelf geen snoepzakjes rondbrengen naar of laten afhalen door gezinnen van wie de kinderen niet naar de plaatselijke school gaan. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.

Geef een reactie.