Logo Background RSS

Sint-Maartensfeest in Reningelst

  • Op dinsdag 10 november 2020 wordt naar jaarlijkse gewoonte Sint-Maarten verwacht in ons dorp.
    Vanwege het coronavirus kunne
    n we niet samenkomen met een grote groep en kunnen we niet in stoet de Sint gaan opzoeken. Het Feestcomité en de Gezinsbond organiseren deze keer het Sint-Maartensfeest op een andere manier. Alle Reningelstse kinderen worden verwacht op verschillende locaties. Sint en Piet zullen rondtrekken van de ene naar de andere locatie om er de kinderen vanuit de koets toe te spreken. Ter plekke voorziet De Sint voor alle kinderen tot het 6de leerjaar een zakje met wat lekkers. Bij echt slecht weer gaat het kinderfeest niet door. De Sint zal volgende locaties bezoeken: - 18.30 uur: parking Rookop: niet schoolgaande kinderen, peuter + 1ste kleuter - 18.45 uur: parking bibliotheek: 2de + 3de kleuter – 19.00 uur: plein Disbos (bij Kuipersstraat): 1ste + 2de leerjaar - 19.15 uur: parking voetbalplein: 3de + 4de leerjaar - 19.30 uur: hoeve Danny Lefebvre: 5de + 6de leerjaar. De ouders/grootouders kiezen een locatie waar ze naartoe willen. Hun kinderen uit een andere groep kunnen op een andere locatie aanwezig zijn. Op elke locatie zullen enkele verantwoordelijken zijn. We laten niet toe dat ouders/grootouders /jongeren meetrekken van de ene naar de andere locatie. Mondmasker is verplicht voor iedereen boven de 12 jaar. Op elke locatie zal er handgel ter beschikking zijn. Het zal niet toegelaten worden om individuele of familiefoto’s te nemen bij Sint en Piet.

Geef een reactie.