Logo Background RSS

Reningelst Kermis 2020

 • Traditioneel maken wij de kermisaffiche op eind mei.
  Dit jaar echter zal er van de kermis niet veel in huis komen …
  Bijna alle grote evenementen gaan zeker NIET door: wielerwedstijden, rommelmarkt, tractorenrit, loopwedstrijden….
  Andere activiteiten, zoals de fietsrally van de WTC Bergdal, staan nog op de helling.
  Of de kleinere activiteiten (kaartingen, smijtingen, schietingen, bollingen, activiteiten op speelplein,…..) zullen kunnen doorgaan, is momenteel nog een raadsel.
  Dinsdagavond vernam ik nog dat kermiskramen zullen mogen opengesteld worden vanaf 1 augustus. Die zullen er  in Reningelst dus niet zijn.
  Een kermisaffiche opmaken van alle kermisactiviteiten kunnen we dus nu ook niet.
  Indien er in juni bevestiging komt dat kleine activiteiten wel kunnen doorgaan, maak ik hiervan een verkorte affiche op die ik  enkele keren laat afprinten om enkel lokaal uit te hangen.
  Deze affiche zal dan vooral digitaal verspreid worden (website, facebook, bewonersplatform,…). In samenspraak met het stadsbestuur moet deze kleine affiche dan niet goedgekeurd worden door het College van Burgemeester en Schepenen.
  Wil of kan je als vereniging, café of privépersoon iets organiseren tijdens Reningelst Kermis, laat dit ons dan weten tegen eind juni  via onderstaand e-mailadres.
  Hopelijk wordt 2021 voor ons Feestcomité een topjaar met nieuwe leden, met hernieuwde moed en met een topkermis met een fantastische opening van onze vernieuwde dorpskom!!

Geef een reactie.