Logo Background RSS

Chiro Dokio serveert vol-au-vent met frietjes en verse groentjes

 • Graag nodigen wij jullie uit op ons eetfestijn dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 14 oktober ‘17. We serveren jullie overheerlijke vol-au-vent met frietjes en verse groentjes. Voor de liefhebbers zijn er ook ‘boucheetjes’ die volgens ons niet mogen ontbreken op een vol-au-ventavond.

  Jullie zijn allen van harte welkom vanaf 18u30 in OC Rookop in Reningelst, waar jullie zullen kunnen genieten van vele chirotiefjes, de lekkere vol-au-vent à volonté, knappe serveuses in chirokostuum en zoveel meer!

  Dit alles om onze chirokas te sponsoren. Voor de volwassenen houden we het op de democratische prijs van €14 per persoon, kinderen (-12 jaar) betalen €10. Voor onze chiroleden doen we iets extra, zij mogen eten aan halve prijs! Ook dit jaar zijn frikandellen en veggie burgers te verkrijgen voor wie het niet zo heeft voor vol-au-vent. Gelieve jullie vooraf telefonisch in te schrijven en dit voor woensdag 11 oktober ‘17. Janne Vermeersch (0493/13 67 56) en Amber Verkruysse (0498/01 57 41) zijn dagelijks te bereiken vanaf 17u. Inschrijven kan ook via het e-mailadres chirodokio@hotmail.com.

  Hopelijk tot dan!

  Chirogroet,

  De leiding van Chiro Dokio: Joren, Simon, Lisa, Jesse, Janne, Cato, Eline, Melanie, Thomas, Maud, Inneke, Evelien, Selien, Louis, Amber, Pauline, Thibo en Merel

Geef een reactie.