Logo Background RSS

Chiro Dokio organiseert Naderlandstalige Avond op 28-07-2017

 • Met de vakantie in zicht presenteren we vol trots een nieuwe editie van de Nederlandstalige Avond! We halen terug onze beste platen boven om jullie te laten genieten van die ongelofelijke ambiancenummers. Dat met goedkope frisse pintjes + halve liters, lekkere worstjes op de barbecue en zoals de Reningelstse traditie ons voorschrijft: sangria à volonté! Iedereen is welkom vanaf 18u op de hoeve van Danny Lefebvre, onze vertrouwelijke Nederlandstalige Avond-stekje. Kriekstraat nr. 10 toveren we ook dit jaar om tot een gezellige kroeg.

  Opnieuw kan je komen genieten van de charmes van Johnny Clarisse. Johnny zingt de mooiste Vlaamse klassiekers, dit al vanaf 19u tot 21u. Daarna kunnen we tot de gouden ochtendstond dansen op alle deuntjes uit de boxen van DJ Florre, een chiroman in hart en nieren die zijn debuut maakt speciaal bij ons; Marie & Jeanne en DJ Bjornoo & Chesney.

  Goedkope drankprijzen, inkom slechts 2,50 euro, warme zomeravond, ambiance, sangria… Wat heeft een mens meer nodig om een avondje in Reningelst te vertoeven?

  Doe eens zot en kom je hart op halen bij hits van vroeger tot nu, samen met je vereniging, vrienden, familie, buren, je hele stamcafé…

  Melanie Merveillie
  Chiro Dokio

Geef een reactie.