Logo Background RSS

Toneelvereniging De Vlaamsche Vrienden brengt “Minor Swing”

  • Toneelvereniging ‘De Vlaamsche Vrienden’ brengt dit seizoen “Minor Swing”.
    De setting van “Minor Swing” is zeer herkenbaar voor wie de jaren ’60 meemaakte in een doorsnee dorp in de Westhoek: de dorpskermis. Verschillende feestelijkheden passeren de revue: de schieting op de staande wip, de T-dansant van de Chiro, de kermiskoers en het grote kermisbal. Natuurlijk zijn er ook de kermisattracties: het schietkot, het draaikraam, de schuiten, de manège. Maar in de zomer van 1969 komt met die foorkramers ook een zigeunerfamilie mee naar Rottegem. “Daar zal miserie van komen”, zegt de burgemeester. En hij kent zijn dorpsgenoten beter dan hij in zijn ergste dromen had kunnen vrezen…

    Minor Swing is verteltheater met een ruime bezetting, met muziek en dans, geschreven en geregisseerd door Wim Chielens.
    De voorstellingen gaan door in OC Rookop op zaterdag 18, maandag 20, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2017, telkens om 20 uur. Genummerde kaarten (8 euro) zijn te verkrijgen bij Bert Lemahieu (tel. : 057/33.67.16 of 0493/07.88.65 (na 17 uur)), via e-mail : de.vlaamsche.vrienden@telenet.be of via de spelers.

Geef een reactie.